VLIEGENDE TEAMS ūüöÄ

Dit wil ik

Hoe bouw ik het meest inclusieve team?

Jij wilt dat je team gaat vliegen? Niets is zo verbindend als samen cre√ęren.¬†Een team dat zich gewaardeerd voelt en plezier heeft in het werk, is gemotiveerder √©n productiever.¬†Graag ga ik met jouw team aan de slag om de band te verstevigen en te werken aan een inclusieve werkomgeving.¬†

Wil je:

  • dat je team 'on brand', dus met dezelfde tone of voice gaat schrijven?
  • dat iedereen zich thuis voelt en gelijk is?
  • een productiever team?¬†
  • betere connectie met andere afdelingen?
  • meer inclusie in je organisatie?

Kortom, wil jij de magie van het schrijven inzetten voor een beter functionerend team? Dan is het programma¬†Vliegende Teams¬†iets voor jou en je medewerkers. Neem¬†contact met me op,¬†dan bespreken we¬†je doelen en hoe we aan de slag gaan. We gaan je team laten vliegen¬†ūüöÄ let maar eens op.

 

Judith - senior communicatie adviseur

"Wat een bijzonder en creatief programma was dit. Het is een fijne setting waar je via elke oefening iets persoonlijks of bijzonders aan elkaar kunt vertellen of een mooie herinnering kunt delen. Heel waardevol als teambuilding, ons team functioneert als nooit tevoren. De strategische kant van schrijven kwam op een goede manier aan bod én we hebben veel plezier gehad. We nemen je creatieve tips en inspiratie mee!"

 

Over Jantien van Driel

Als specialist inclusieve communicatie zie ik een mooie verschuiving in het landschap dat diversiteit en inclusie heet. Steeds beter snappen we wat de kracht van woorden is en hoe beelden invloed hebben op wat je als organisatie uitstraalt.

Maar strookt dat wat je naar buiten laat zien ook met hoe de mensen in jouw team met elkaar omgaan? Is jouw team echt inclusief? Ik durf te stellen dat er meer teams divers zijn samengesteld dan we denken. Maar dat wil niet zeggen dat jouw medewerkers zich op hun gemak voelen. Dat ze helemaal zichzelf zijn en dat iedereen gelijk is. Mijn hart breekt als ik met een team van professionals werk en zie dat zij samen de magic missen. En daar komt het programma Vliegende Teams om de hoek kijken. Het is een programma dat verbindt, dat lucht geeft en oprechte interesse in elkaar stimuleert. 

Dat wetenschappelijk onderzoek deze aanpak onderstreept, voegt een extra dimensie toe. Het allerliefste sta ik voor groepen en steek ik de deelnemers aan met de lol die het samen cre√ęren brengt. Ik zie meer verbinding in teams en meer productiviteit.

Ik kan niet wachten om met jou en je team aan de slag te gaan. Wanneer gaan we vliegen?

Eenvoudige schrijfoefeningen kunnen de fysieke gezondheid en werkprestaties verbeteren. Zo blijkt uit wetenschappelijk onderzoek.

Bron: James W Pennebaker - Professor Emeritus of Psychology - Ph.D., University of Texas at Austin

Jantien, ik heb een vraag!

Hieronder heb ik een lijstje met veelgestelde vragen voor je klaargezet. Wie weet zit jouw vraag er tussen. En je weet het: heb je een andere vraag? Laat het me weten.

Een greep uit de opdrachtgevers met wie Copyschool samenwerkt, met uiteraard wat gepaste trots en de nodige portie bescheidenheid: