Er is een slimmere manier om teksten te schrijven.

Leer copywriting. Schrijf met jouw stem. En verkoop alles wat jij wilt.

Ik word Copyschooler

Zakelijke teksten die niet opdringerig zijn?

Tekstschrijven is soms lastig. Zeker als je dat vanuit je hart wilt doen. Vanuit de sterke missie die je hebt. Voor jouw geliefde klant. Ik weet waar jij mee worstelt. Juist omdat ik als ondernemende vrouw weet hoe het is om in jouw schoenen te staan. Eigenlijk heb je geen tijd. En vind je het veel te spannend om zelf te schrijven. Weet je niet hoe je de verbinding aangaat.

Hoe fijn zou het zijn als je de tools en het zelfvertrouwen krijgt om effectieve teksten te schrijven die goed voelen? Waarin jouw stem doorklinkt? En die binnenkomen bij jouw geliefde lezer? En zorgen voor meer omzet?

Wil jij:

 • schrijven met gemak?
 • plezier beleven aan het schrijven? 
 • dat je teksten herkenbaar en onderscheidend zijn?
 • je klant raken met jouw tekst?
 • geld besparen op dure tekstschrijvers?

Kortom, wil jij de magie van het schrijven voor jouw klant ontdekken? Je bent meer dan welkom.

Jantien van Driel leert je schrijven voor je business. Effectief, onweerstaanbaar en vanuit je hart.

Placeholder Image

#lekkerschrijven

De online schrijflessen van Copyschool. Speciaal voor jou gemaakt. Al mijn kennis en ervaring heb ik erin gestopt… En daar hoort ook een stuk flow bij.

Placeholder Image

Vanuit jouw hart

Hier leer je schrijven voor je ideale klant. Vanuit je hart en op een slimme manier. Geknipt voor zelfstandige ondernemers en professionals die hun eigen geluid durven te laten horen.

Placeholder Image

Wat levert het op?

Met deze training haal je alles uit je teksten. Op jouw manier, die past bij jou en je klant. Vertrouw op de lol, lef en liefde die uit je pen vloeit. 

Ik word Copyschooler

“Bedankt voor al je inspiratie, lessen en tips. Door jou kon ik niet meer om mijn liefde voor schrijven heen. En nu verdien ik er mijn geld mee! Waanzinnig.” - Irene Verwater - Blij Support

Gaan we aan de slag?

Ik ben Jantien van Driel en tekst is mijn grote liefde. En weet je waar ik ook superblij van word? Van jou! Omdat je wilt leren hoe jij ook teksten schrijft die de verbinding met je klant maken en je sales opleveren.

Ik ben opgeleid door de beste marketeers, trainers en coaches in binnen- en buitenland. Alle technieken heb ik in huis om jou te leren hoe je volgens een stappenplan je teksten opbouwt. Met Copyschool heb ik exact ontwikkeld wat jij nodig hebt.

Ik maak je bewust van hoe jouw klant in elkaar zit. Leer je hoe je elkaars ‘taal’ spreekt. En hoe je met de leukste beïnvloedingstechnieken, meer verkoopt. 

Gaan we aan de slag? Leg je pen maar vast klaar.

Liefs,

Jantien

P.S. Ik maak altijd gebruik van flow, meditatie en een vleugje magie bij het schrijven. Dus wees daar op voorbereid... #lekkerschrijven

Jantien van Driel Copyschool Lekker Schrijven
Ik word Copyschooler

Deze lessen van Copyschool staan voor je klaar #lekkerschrijven

Placeholder Image

Waarom werken je droomklanten zo graag met jou samen? Waarom vinden ze jou leuk als leverancier? Na deze les heb je een antwoord op al je vragen. De perfecte start en de enige basis om op voort te bouwen.

Placeholder Image

Deze les ga je aan de slag met het verhaal van jouw onderneming. Onderdeel van deze les is het komen tot de kern. Je werkt uit waar jij en je business over gaan en leert hoe je dit in een paar zinnen samenvat.

Placeholder Image

Structuur! Met een uitroepteken, ja! Structuur is zo belangrijk bij het schrijven van een tekst. Ik ga je handvatten geven om te werken met een stappenplan. Zoveel houvast heb je nog nooit gehad.

Placeholder Image

Deze les leer je waarom koppen van levensbelang zijn in je teksten. Ik hou ervan hoe ze je lezer je tekst in zuigen. Maar dan moet je natuurlijk wel weten hoe je die sterke kop schrijft. In deze les leer je bovendien hoe je tot een goede intro komt.

Placeholder Image

Actieve zinnen lezen lekkerder. Vaak zijn ze korter. De lering van deze les is dan ook: Schrijf actief en zet eens een punt. Je leert technieken om je lezer te plezieren met lekker leesbare teksten.

Placeholder Image

Fouten in een tekst. Sommige klanten knappen erop af. Deze les krijg je tips om correct te schrijven. En daarbij gaat het niet alleen om saaie regeltjes. Want ik heb ook superhandige tools voor je zodat je ze niet uit je hoofd hoeft te leren.

Placeholder Image

Om je heen zie je allerlei teksten. In de krant, op een billboard, in een folder. Maar op het web gelden andere regels voor tekst. Want surfers hebben geen tijd om lange teksten te lezen. Deze les leer je hoe je deze regels toepast op je eigen teksten. 

Placeholder Image

Met een sterke blog zet je jezelf stevig neer. Stap-voor-stap leer je hoe je een structuur opbouwt. En ontdek je welke onderwerpen bij jou passen. Ik neem je mee langs de vele mogelijkheden van de blog. Bovendien leer je hoe je een goede uitsmijter schrijft.

Placeholder Image

Je wilt je product of dienst verkopen. Daar heb je een goede verkooppagina voor nodig. Ook wel de sales page genoemd. Ik vertel je deze les het geheim hiervan. Stap-voor-stap kom je tot je eigen verkooppagina.

Placeholder Image

Hoe schrijf je een onweerstaanbare offerte? Stap voor stap leer je hoe je aan je klant laat zien hoe jij gaat helpen. En wat dat dan kost.

Placeholder Image

Jouw verhaal. De manier om jouw producten of diensten te verkopen en mensen aan je te binden. Hoe je dat doet? Ik vertel het je in deze nieuwe les. #lekkerschrijven 

Placeholder Image

Je kunt niet zonder

Je leert schrijven als de beste. Je krijgt plezier in het uitbrengen van offertes, bloggen, bedenken van social media updates. Alles om in contact te komen met jouw klanten. Copyschool leert je de kneepjes van het zakelijk schrijven. Het is fun en het is slim. En het levert je meer omzet op.

Compleet

€ 645

 • online lessen van 10 tot 15 minuten
 • werkboeken met opdrachten
 • flowschrijfoefeningen
 • 4 online vragenuurtjes twv € 495
 • online samenwerkingsdag twv € 295
 • Inkt&Hart creatief schrijven twv € 111
Gespreid betalen is mogelijk: 3 x € 215

 

 

Ik ga voor Compleet

Zakelijk schrijven met Copyschool

€ 495

ex. btw

 • 11 online lessen van 10 tot 15 minuten
 • werkboeken met opdrachten
 • flowschrijfoefeningen


Gespreid betalen is mogelijk: 3 x € 165 

Ik word Copyschooler

"Wat een verademing. Geen saai, droog boek om door te worstelen maar tien leuke online lessen die je een scala aan schrijftips geven. Het is fijn hoe Jantien je stapsgewijs meeneemt in de ins & outs van commercieel schrijven."

- Marscha van Dijk

Zelfstudie – dus zakelijk schrijven in jouw tempo

Je wilt natuurlijk weten waar je aan begint als je het avontuur met me aangaat. Ik zet het hieronder voor je op een rij:

 • Zodra je je inschrijft bij Copyschool, heb je meteen toegang tot de 11 lessen.
 • Omdat je de lessen fijn achter je computer, op je telefoon of je tablet volgt, heb je volle focus. Geen afleiding van medecursisten. Heerlijk me-myself-and I.
 • Je houdt toegang tot alle lessen. Ook als ik er uitbreidingen aan toevoeg – en dat doe ik geregeld – zijn die voor jou.
 • Ben je even kwijt hoe het ook alweer zat met die les over aantrekkelijke koppen? Je kijkt ‘m gewoon nog een keer terug. Zo vaak als jij wilt. En dat geldt natuurlijk voor elke les.
 • De lessen bestaan uit video’s, audio’s, werkboeken en opdrachten. Er staat zelfs een Spotifylijst in met de beste muziek om op te schrijven. Beschouw het als een grote snoepwinkel! Vol met schrijfinspiratie.

Jantien, ik heb een vraag!

Vraag maar raak, ik weet op bijna alles het antwoord.

Ik word Copyschooler