Gratis tips, tricks en inspiratie

Ik heb allerlei tips voor je. Hebben? Lees alles eens door en kijk of er wat bij zit voor je. Je leert me zo een beetje beter kennen en je gaat er meteen mee aan de slag. Wees welkom bij de groeiende groep van Copyschoolers en geniet van deze gratis tips en lessen. Heb je een vraag? Neem dan vooral contact met me op. En voor nu: #lekkerschrijven 

Placeholder Image

Masterclass inclusieve vacatureteksten

Ik gaf een masterclass over inclusieve vacatureteksten en deelde mijn 7 tips. Er kwamen bovendien veel vragen van de deelnemers. Dus kijk, luister en leer!

Ik wil kijken
Placeholder Image

Heb jij al een Binnenkomer?

Sommigen noemen het een elevator pitch. Anderen een propositie. Ik noem het De Binnenkomer. Daarin vertel je kort en krachtig aan je droomklant welk probleem jij oplost. 

Schrijf je in voor mijn 3 gratis lessen.

Ik wil die lessen
Placeholder Image

10 tips voor zakelijke teksten

Vind jij het lastig om je eigen zakelijke teksten te schrijven? Dan zijn deze tips een superfijn vertrekpunt. Je past ze meteen toe in je eigen copy.

Wedden dat je meteen meer plezier krijgt bij het schrijven? 

Ik ontvang graag die tips
Placeholder Image

Creatief schrijven - 5 tips

Wist je dat schrijven helend werkt? Het kan stress verminderen en het kan ook een creatieve uitlaatklep zijn. Ik heb 5 fijne tips en oefeningen voor je klaarstaan.

Ik wil creatief schrijven
Placeholder Image

Inclusief Werven, Selecteren en Schrijven van Esther Mollema

De laatste update van het e-book Inclusief Werven, Selecteren en Schrijven van Esther Mollema. Ik leverde een bijdrage over inclusief schrijven en deelde mijn 10 tips. Daarmee vergroot je de vijver van sollicitanten.

Ik wil inclusief schrijven