E-learning. Voor iedereen die zakelijk schrijft.

Oprichter van de online schrijfschool Copyschool is Jantien van Driel. Met haar jarenlange expertise mag zij zich een van de beste schrijfcoaches van Nederland noemen. Haar cursisten lopen met haar weg.

E-learning heeft de toekomst. Voor zzp’ers en startende ondernemers ontwikkelde ze daarom het online programma Copyschool waarin zij de kneepjes van het schrijversvak deelt. Jantien is CRBKO geregistreerd Docent.

Daarnaast biedt Copyschool aan organisaties en ondernemingen online schrijfacademies op maat. Met Jantiens jarenlange ervaring in het bedrijfsleven snapt zij exact wat nodig is. Met een team van experts zorgt zij voor de beste kwaliteit. En voor getting things done.

Copyschool is een CRKBO geregistreerde instelling. Daarmee zijn onze diensten aan niet btw-plichtige organisaties, zoals scholen, banken en gemeentelijke instellingen niet belast met btw.

Bovendien heeft de registercommissie Copyschool gevalideerd met registratienummer WIGuMe3ngo voor 8 registeruren. Daarmee kunnen docenten de e-learning Effectief Schrijven van Copyschool volgen in het kader van professionalisering.

Wil je verder praten over de mogelijkheden? Neem dan vooral contact op.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Write the way you talk. Naturally.

– David Ogilvy

KvK 24385052

BTW nummer: NL178823065B01

Vestigingsadres:
Molenlaan 135
3055 EK Rotterdam

jantien@jantien010.nl
www.jantien010.nl
Telefoon: 06 19 22 44 01

Gemaakt met ♥ voor tekst door Jantien010 | Algemene Voorwaarden