Jantien van Driel leert je schrijven voor je business. Effectief, onweerstaanbaar en vanuit je hart.

Tekstschrijven, commerciële teksten

Leer tekstschrijven. Schrijf met jouw stem. En verkoop alles wat jij wilt.

Commerciële teksten die niet opdringerig zijn?

Tekstschrijven is soms lastig. Zeker als je dat vanuit je hart wilt doen. Vanuit de sterke missie die je hebt. Voor jouw geliefde klant. Ik weet waar jij mee worstelt. Juist omdat ik als ondernemende vrouw weet hoe het is om in jouw schoenen te staan. Eigenlijk heb je geen tijd. En vind je het veel te spannend om zelf te schrijven. Weet je niet hoe je de verbinding aangaat.

Hoe fijn zou het zijn als je de tools en het zelfvertrouwen krijgt om effectieve teksten te schrijven die goed voelen? Waarin jouw stem doorklinkt? Die helend werken? En die binnenkomen bij jouw geliefde lezer? En zorgen voor meer omzet?

Wil jij?

Wil jij?

dat jouw klant je teksten leest? En er op reageert?
Wil jij

Wil jij

schrijven met gemak en plezier? #lekkerschrijven
Wil jij

Wil jij

blijer worden van je eigen teksten?

Copyschool. De beste online schrijftraining.

“Ik gebruik de opzet voor de teksten die ik in Copyschool heb geleerd bij elke tekst die ik schrijf. Hierdoor weet ik precies wat ik wil bereiken en hoe ik het persoonlijk maak.”

 

– Rianne Schenk – De Bewuste Powervrouw

Zelfstudie – dus commercieel schrijven in jouw tempo

Je wilt natuurlijk weten waar je aan begint als je het avontuur met me aangaat. Ik zet het hieronder voor je op een rij.

Zodra je je inschrijft bij Copyschool, heb je meteen toegang tot de 9 lessen.
Omdat je de lessen fijn achter je computer, op je telefoon of je tablet volgt, heb je volle focus. Geen afleiding van medecursisten. Heerlijk me-myself-and I.
Je houdt toegang tot alle lessen. Ook als ik er uitbreidingen aan toevoeg – en dat doe ik geregeld – zijn die voor jou.
Ben je even kwijt hoe het ook alweer zat met die les over aantrekkelijke koppen? Je kijkt ‘m gewoon nog een keer terug. Zo vaak als jij wilt. En dat geldt natuurlijk voor elke les.
De lessen bestaan uit video’s, audio’s, werkboeken en opdrachten. Er staat zelfs een Spotifylijst in met de beste muziek om op te schrijven. Beschouw het als een grote snoepwinkel! Vol met schrijfinspiratie.

“Op maat, praktisch toepasbaar, maar ook strategisch en inspirerend. Hard werken maar met heel veel fun.”

 

– Fleur van Bruggen, Communications Director – Unilever

Ik ben Jantien van Driel en tekst is mijn grote liefde. In het dagelijks leven lees ik alles wat los en vast zit: verpakkingen, handleidingen, gedichtenbundels, blogs, bewegwijzeringen, tweets, overlijdensadvertenties, toneelscripts, websites, woordenboeken. Ik krijg geen genoeg van tekst. Ik hou van tekst. Daarom schrijf ik zelf ook zo graag.

Al jaren ben ik teksttrainer en copywriter. Ik heb dan ook de technieken in huis om jou te leren hoe je volgens een stappenplan je teksten opbouwt. Met Copyschool heb ik het beste ontwikkeld wat ik ontwikkelen kan. In al die jaren heb ik ontdekt dat het essentieel is om te snappen wat jij belangrijk vindt. En hoe je klant in elkaar zit. En dat je elkaars ‘taal’ spreekt. Zodra je hebt ontdekt hoe je stem klinkt – daar ga ik je bij helpen – ontdek je hoe je teksten vloeiend uit je pen komen. Dat gun ik je.

Mag ik jou leren schrijven met je eigen stem?

“Copyschool is wat iedere ondernemer nodig heeft.”

– Simone Levie, Spirit Business Coach

Les 1: De liefde voor je klant

Les 1: De liefde voor je klant

Wie ben jij? Waarom ben jij zo gek op je klant? En waarom werkt je droomklant zo graag met jou samen? Wie is jouw droomklant? Waarom vindt hij/zij jou leuk als leverancier? Na deze les heb je een antwoord op al deze vragen. De perfecte start en de enige basis om op voort te bouwen.
Les 2: De Binnenkomer

Les 2: De Binnenkomer

Deze les ga je aan de slag met het verhaal van jouw onderneming. Onderdeel van deze les is het komen tot de kern. Je werkt uit waar jij en je business over gaan en leert hoe je dit in een paar zinnen samenvat.
Les 1: Structuur

Les 1: Structuur

Met een uitroepteken, ja! Structuur is zo belangrijk bij het schrijven van een tekst. Ik ga je handvatten geven om te werken met een stappenplan. Zoveel houvast heb je nog nooit gehad.
Les 4: I ♥ Koppen

Les 4: I ♥ Koppen

Deze les leer je waarom koppen van levensbelang zijn in je teksten. Ik hou ervan hoe ze je lezer je tekst in zuigen. Maar dan moet je natuurlijk wel weten hoe je die sterke kop schrijft. Deze les leer je bovendien hoe je tot een goede intro – ook wel een lead genoemd – komt.
Les 5: Dat leest lekker!

Les 5: Dat leest lekker!

Actieve zinnen lezen lekkerder. Vaak zijn ze korter. De lering van deze les is dan ook: Schrijf actief en zet eens een punt. Je leert technieken om je lezer te plezieren met lekker leesbare teksten.
Les 6: Foutloos

Les 6: Foutloos

Fouten in een tekst. Sommige klanten knappen erop af. Deze les krijg je tips om correct te schrijven. En daarbij gaat het niet alleen om saaie regeltjes. Want ik heb ook superhandige tools voor je zodat je ze niet uit je hoofd hoeft te leren.
Les 7: Ben jij webwise?

Les 7: Ben jij webwise?

Om je heen zie je allerlei teksten. In de krant, op een billboard, in een folder. Maar op internet gelden andere regels voor tekst. Want surfers hebben geen tijd om lange teksten te lezen. Deze les leer je hoe je deze regels toepast op je eigen teksten. Zodat je je surfende klant weet te boeien.
Les 8: Bloggen

Les 8: Bloggen

Met een sterke blog zet je jezelf stevig neer. Stap-voor-stap leer je hoe je een structuur opbouwt. En ontdek je welke onderwerpen bij jou passen. Ik neem je mee langs de vele mogelijkheden van de blog. Bovendien leer je hoe je een goede uitsmijter schrijft.
Les 9: Verkooppagina

Les 9: Verkooppagina

Je wilt je product of dienst verkopen. Daar heb je een goede verkooppagina voor nodig. Ook wel de sales page genoemd. Ik vertel je deze les het geheim hiervan. Stap-voor-stap kom je tot je eigen verkooppagina.

Copyschool

€ 495 ex. btw

Wat vind je allemaal in de online academie?
– online lessen van 10 tot 15 minuten
– werkboeken met lesstof en oefeningen
– flowschrijfoefeningen

Zodra je betaling binnen is, heb je meteen toegang tot de academie en ga je in jouw tempo en op jouw moment aan de slag met deze fijne schrijflessen.

+ Denk je dat ik echt kan leren schrijven?

Het programma zit zo in elkaar dat ik je er stap-voor-stap doorheen leid. Daar ga je absoluut van leren schrijven. Ook leer je wat je moet doen en weten voor je aan de slag gaat met een tekst. Ik zeg het altijd graag: Schrijven is een vak. Dus je kunt het leren. </ p>

+ Ik weet niet zeker of ik tijd vrij kan maken voor je lessen.

No worries. Je volgt het programma gewoon in je eigen tempo. Je houdt toegang tot de online lessen. </ p>

+ Ik vind je programma best wel duur.

Ik snap dat het best een investering is. Maar ik weet dat je er veel van gaat leren en dat je er een hoop plezier aan gaat beleven.

Wist je dat je deze cursus kunt aftrekken als het bedrijfskosten zijn? Dat scheelt netto ook weer in de kosten.

</ p>

+ Kan ik niet beter een tekstschrijver inhuren?

Je mag altijd een tekstschrijver inhuren. Tuurlijk! Maar weet je hoeveel teksten je de hele dag schrijft? Offertes, tweets, facebook updates, misschien heb je een blog of een eigen website? Het is zo fijn als je dit allemaal zelf kunt. Zeker omdat jij als geen ander, jouw klanten kent.</ p>

+ Wat is het aanvangsniveau van Copyschool?

Deze online training is gebaseerd op 20 jaar schrijfervaring. Copyschool richt zich op ondernemers, zzp’ers en professionals. Het aanvangsniveau is MBO+.</ p>

+ Hoeveel uur ben ik ongeveer kwijt per les?

De eerste lessen De liefde voor je Klant en De Binnenkomer zijn tijdrovend omdat je heel goed moet nadenken over deze onderwerpen. Ze zijn de basis voor je onderneming. Andere lessen zijn eenvoudiger. Ga uit van ongeveer een uur per les. </ p>

KvK 24385052

BTW nummer: NL178823065B01

Vestigingsadres:
Molenlaan 135
3055 EK Rotterdam

jantien@jantien010.nl
www.jantien010.nl
Telefoon: 06 19 22 44 01

Gemaakt met ♥ voor tekst door Jantien010 | Algemene Voorwaarden