Jantien van Driel leert je schrijven voor je business. Effectief, onweerstaanbaar en vanuit je hart.

zelf leren schrijven commercieel schrijven

Leer tekstschrijven. Schrijf met jouw stem. En verkoop alles wat jij wilt.

Commerciële teksten die niet opdringerig zijn?

Tekstschrijven is soms lastig. Zeker als je dat vanuit je hart wilt doen. Vanuit de sterke missie die je hebt. Voor jouw geliefde klant. Ik weet waar jij mee worstelt. Juist omdat ik als ondernemende vrouw weet hoe het is om in jouw schoenen te staan. Eigenlijk heb je geen tijd. En vind je het veel te spannend om zelf te schrijven. Weet je niet hoe je de verbinding aangaat.

Hoe fijn zou het zijn als je de tools en het zelfvertrouwen krijgt om effectieve teksten te schrijven die goed voelen? Waarin jouw stem doorklinkt? En die binnenkomen bij jouw geliefde lezer? En zorgen voor meer omzet?

Wil jij

Wil jij

schrijven met gemak en plezier? #lekkerschrijven
dat je teksten herkenbaar en onderscheidend zijn?
je klant raken met jouw tekst?
geld besparen op dure tekstschrijvers?
Kortom, wil jij

Kortom, wil jij

meer contact, meer omzet, meer geld?

Copyschool. De beste online schrijftraining.

“Ik gebruik de opzet voor de teksten die ik in Copyschool heb geleerd bij elke tekst die ik schrijf. Hierdoor weet ik precies wat ik wil bereiken en hoe ik het persoonlijk maak.”

– Rianne Schenk – De Bewuste Powervrouw

Zelfstudie – dus commercieel schrijven in jouw tempo

Je wilt natuurlijk weten waar je aan begint als je het avontuur met me aangaat. Ik zet het hieronder voor je op een rij.

Zodra je je inschrijft bij Copyschool, heb je meteen toegang tot de 10 lessen.
Omdat je de lessen fijn achter je computer, op je telefoon of je tablet volgt, heb je volle focus. Geen afleiding van medecursisten. Heerlijk me-myself-and I.
Je houdt toegang tot alle lessen. Ook als ik er uitbreidingen aan toevoeg – en dat doe ik geregeld – zijn die voor jou.
Ben je even kwijt hoe het ook alweer zat met die les over aantrekkelijke koppen? Je kijkt ‘m gewoon nog een keer terug. Zo vaak als jij wilt. En dat geldt natuurlijk voor elke les.
De lessen bestaan uit video’s, audio’s, werkboeken en opdrachten. Er staat zelfs een Spotifylijst in met de beste muziek om op te schrijven. Beschouw het als een grote snoepwinkel! Vol met schrijfinspiratie.

“Op maat, praktisch toepasbaar, maar ook strategisch en inspirerend. Hard werken maar met heel veel fun.”

– Fleur van Bruggen, Communications Director – Unilever

Ik ben Jantien van Driel en tekst is mijn grote liefde. In het dagelijks leven lees ik alles wat los en vast zit: verpakkingen, handleidingen, gedichtenbundels, blogs, bewegwijzeringen, tweets, overlijdensadvertenties, toneelscripts, websites, woordenboeken. Ik krijg geen genoeg van tekst. Ik hou van tekst. Daarom schrijf ik zelf ook zo graag.

Al jaren ben ondernemer en leer ik mijn klanten teksten schrijven die sales opleveren. Ik ben opgeleid door de beste marketeers, trainers en coaches in binnen- en buitenland. Ik heb dan ook de technieken in huis om jou te leren hoe je volgens een stappenplan je teksten opbouwt. Met Copyschool heb ik exact ontwikkeld wat jij nodig hebt.

Het is essentieel om te snappen wat mijn klant belangrijk vindt. Jij dus! Op mijn beurt leer ik jou hoe jouw klant in elkaar zit. Hoe je elkaars ‘taal’ spreekt. Zodra je hebt ontdekt hoe je stem klinkt – daar ga ik je bij helpen – vloeien de teksten uit je pen. En weet je hoe je teksten schrijft die je meer verkopen opleveren.

Mag ik jou leren schrijven met je eigen stem?

“Copyschool is wat iedere ondernemer nodig heeft.”

– Simone Levie, Spirit Business Coach

Les 1: De liefde voor je klant

Les 1: De liefde voor je klant

Wie ben jij? Waarom ben jij zo gek op je klant? En waarom werkt je droomklant zo graag met jou samen? Wie is jouw droomklant? Waarom vindt hij/zij jou leuk als leverancier? Na deze les heb je een antwoord op al deze vragen. De perfecte start en de enige basis om op voort te bouwen.
Les 2: De Binnenkomer

Les 2: De Binnenkomer

Deze les ga je aan de slag met het verhaal van jouw onderneming. Onderdeel van deze les is het komen tot de kern. Je werkt uit waar jij en je business over gaan en leert hoe je dit in een paar zinnen samenvat.
Les 3: Structuur

Les 3: Structuur

Met een uitroepteken, ja! Structuur is zo belangrijk bij het schrijven van een tekst. Ik ga je handvatten geven om te werken met een stappenplan. Zoveel houvast heb je nog nooit gehad.
Les 4: I ♥ Koppen

Les 4: I ♥ Koppen

Deze les leer je waarom koppen van levensbelang zijn in je teksten. Ik hou ervan hoe ze je lezer je tekst in zuigen. Maar dan moet je natuurlijk wel weten hoe je die sterke kop schrijft. Deze les leer je bovendien hoe je tot een goede intro – ook wel een lead genoemd – komt.
Les 5: Dat leest lekker!

Les 5: Dat leest lekker!

Actieve zinnen lezen lekkerder. Vaak zijn ze korter. De lering van deze les is dan ook: Schrijf actief en zet eens een punt. Je leert technieken om je lezer te plezieren met lekker leesbare teksten.
Les 6: Foutloos

Les 6: Foutloos

Fouten in een tekst. Sommige klanten knappen erop af. Deze les krijg je tips om correct te schrijven. En daarbij gaat het niet alleen om saaie regeltjes. Want ik heb ook superhandige tools voor je zodat je ze niet uit je hoofd hoeft te leren.
Les 7: Ben jij webwise?

Les 7: Ben jij webwise?

Om je heen zie je allerlei teksten. In de krant, op een billboard, in een folder. Maar op internet gelden andere regels voor tekst. Want surfers hebben geen tijd om lange teksten te lezen. Deze les leer je hoe je deze regels toepast op je eigen teksten. Zodat je je surfende klant weet te boeien.
Les 8: Bloggen

Les 8: Bloggen

Met een sterke blog zet je jezelf stevig neer. Stap-voor-stap leer je hoe je een structuur opbouwt. En ontdek je welke onderwerpen bij jou passen. Ik neem je mee langs de vele mogelijkheden van de blog. Bovendien leer je hoe je een goede uitsmijter schrijft.
Les 9: Verkooppagina

Les 9: Verkooppagina

Je wilt je product of dienst verkopen. Daar heb je een goede verkooppagina voor nodig. Ook wel de sales page genoemd. Ik vertel je deze les het geheim hiervan. Stap-voor-stap kom je tot je eigen verkooppagina.
Les 10: De offerte

Les 10: De offerte

Net toegevoegd: hoe schrijf je een onweerstaanbare offerte? Stap voor stap leer je hoe je aan je klant laat hoe jij gaat helpen. En wat dat dan kost.

Copyschool

€ 495 ex. btw

Wat vind je allemaal in de online academie?
– online lessen van 10 tot 15 minuten
– werkboeken met lesstof en oefeningen
– flowschrijfoefeningen

Zodra je betaling binnen is, heb je meteen toegang tot de academie en ga je in jouw tempo en op jouw moment aan de slag met deze fijne schrijflessen.

Copyschoolers zijn blij! Lees maar 🙂

“Wil jij ook teksten schrijven voor jouw business? Ik help je er graag bij.” Deze zin trok mijn aandacht op Facebook en ik ga me op voor Copyschool. De opbouw van de lessen is zeer gestructureerd en helder. Jantien is professioneel, streng en geestig. Maar ook ontzettend leuk en warm mens! Jantien heeft de handvatten en het juiste zetje gegeven. Door deze online cursus te volgen, durfde ik wel een culinaire persreis aan. Waar natuurlijk een blog voor moest komen. En die is geschreven. Buiten dat je leert schrijven, vergroot Copyschool je netwerk met superleuke enthousiaste mensen.”
Willie Oosterbaan – Sâlt & Zucchero, Italiaanse wijnen, delicatessen&meer

“Ik heb een vlotte pen, al zeg ik het zelf. Maar een vlotte pen maakt nog geen goede teksten. Net als een stapel fijne ingrediënten nog geen goed gerecht maken. Je hebt iemand nodig die je ondersteunt bij het componeren van een mooie tekst. Een tekst die er toe doet en iets bereikt. Deze steun heb ik gevonden bij Jantien. Haar stijl spreekt me aan; to the point, praktisch maar vooral ook aan de hand van inzichten en met veel motivatie. En- waar ik fijn op werk- met veel humor. Jantien is niet belerend, echt motiverend en geeft je veel inzichten. Ik durf meer te proberen en weet wat werkt. Aanrader!”
Richt-Jildou Boersma – rjb.onderwijs.communicatie

“Ik vond het best spannend om mij in te schrijven voor Copyschool omdat ik dacht: “Schrijven. Dat kan ik nooit!” Maar Jantien heeft mij op een prettige, fijne en rustige manier uitleg gegeven, mij aan de hand genomen zodat ik liefdevol door mijn eigen onzekerheid qua schrijven heen kon breken! Zij heeft voor de doorbraak in mijzelf gezorgd omdat ik het schrijven bleef uitstellen. Haar grote kracht is dat ze je leert je eigen stijl te vinden, en verder te ontwikkelen! Het leren schrijven voor je ideale klant heeft in mij een shift gecreëerd in mijn denken waarmee ik verder kan.”
Astrid Jong – Cosmo Beauty Center

“Voorheen schreef ik mijn eigen teksten, maar mijn gevoel zei me altijd dat er iets niet klopte. Het was te zakelijk, te onpersoonlijk. Ik schreef zoals er van mij verwacht werd, dacht ik, en daardoor baalde ik keer op keer weer van mijn eigen teksten. Met hulp van Jantien en haar Copyschool heb ik geleerd hoe ik de tekst moet opbouwen en is mijn manier van schrijven nu echt een reflectie van mijn persoonlijkheid geworden. Nu geniet ik ervan om te gaan zitten en gewoon lekker te schrijven.”
Mary-Anne Salden – Fotograaf bij Salden aan de Muur

“Mijn teksten waren zo vlak, dat een interessant onderwerp slaapverwekkend werd. Ik wilde mijn eigen stijl ontwikkelen, mijn klant aan het scherm gekluisterd. Met Copyschool heb ik stap voor stap heb geleerd hoe ik schrijf voor mijn ideale klant, aandacht trek en hoe ik met pit schrijf. Ik gebruik de opzet voor de teksten die ik in Copyschool heb geleerd bij elke tekst die ik schrijf. Hierdoor weet ik precies wat ik wil bereiken en hoe ik het persoonlijk maak. Naast een top programma is het super leuk om met Jantien te werken. Ze geeft persoonlijke voorbeelden en weet met humor schrijven leuk te maken.”
Rianne Schenk – Eigenaar De Bewuste Powervrouw


+ Denk je dat ik echt kan leren schrijven?

Het programma zit zo in elkaar dat ik je er stap-voor-stap doorheen leid. Daar ga je absoluut van leren schrijven. Ook leer je wat je moet doen en weten voor je aan de slag gaat met een tekst. Ik zeg het altijd graag: Schrijven is een vak. Dus je kunt het leren.

+ Hoelang houd ik toegang tot de lessen?

Eens een Copyschooler, altijd een Copyschooler.

Mocht Copyschool ooit offline gaan, dan geef ik je natuurlijk de mogelijkheid alles te downloaden.

+ Ik weet niet zeker of ik tijd vrij kan maken voor je lessen.

No worries. Je volgt het programma gewoon in je eigen tempo. Je houdt toegang tot de online lessen.

+ Ik vind je programma best wel duur.

Ik snap dat het best een investering is maar je hebt het snel terugverdiend. Voor een tekstschrijver betaal je tussen de € 75 en € 125 per uur.

Wist je dat je deze cursus kunt aftrekken als het bedrijfskosten zijn? Dat scheelt netto ook weer in de kosten. Vraag de Belastingdienst naar meer informatie.

+ Wat is het aanvangsniveau van Copyschool?

Deze online training is gebaseerd op 20 jaar schrijfervaring. Copyschool richt zich op ondernemers, zzp’ers en professionals. Het aanvangsniveau is MBO+.

+ Hoeveel uur ben ik ongeveer kwijt per les?

De eerste lessen De liefde voor je Klant en De Binnenkomer zijn tijdrovend omdat je heel goed moet nadenken over deze onderwerpen. Ze zijn de basis voor je onderneming. Andere lessen zijn eenvoudiger. Ga uit van ongeveer een uur per les.

+ Kan ik niet beter een tekstschrijver inhuren?

Je mag altijd een tekstschrijver inhuren. Tuurlijk! Maar weet je hoeveel teksten je de hele dag schrijft? Offertes, Insta posts, Facebook updates, misschien heb je een blog of een eigen website? Het is zo fijn als je dit allemaal zelf kunt. Zeker omdat jij als geen ander, jouw klanten kent.

Een tekstschrijver kost trouwens tussen de € 75 en € 125 per uur. Dus de investering in Copyschool heb je zo terugverdiend.

KvK 24385052

BTW nummer: NL178823065B01

Vestigingsadres:
Molenlaan 135
3055 EK Rotterdam

jantien@jantien010.nl
www.jantien010.nl
Telefoon: 06 19 22 44 01

Gemaakt met ♥ voor tekst door Jantien010 | Algemene Voorwaarden