Blog over tekstschrijven met de beste tips van Copyschool

Bloggen hoort echt bij mijn vak als tekstschrijver. En ook bij jou als ondernemer of professional. Daarom deze blog over tekstschrijven met de beste tips en tricks. Heel graag deel ik die zodat je zelf beter leert schrijven. Met zo’n vaste plek op je website laat je zien dat jij de expert of de go-to-person bent. Voor jouw klanten, fans en volgers heel fijn om al jouw informatie zo geclusterd bij elkaar te hebben. En weet je wat het mooie is? Elke keer als jij een blog schrijft, vraag jij je af: wat hebben mijn klanten van me nodig. Zo blijf je scherp en betrokken bij je doelgroep.

Wil je meer leren? Volg dan de online training van Copyschool. Ik heb er al mijn kennis en ervaring over tekstschrijven in gestopt.

Veel lees- en schrijfplezier!

september 23, 2019
tips voor zakelijke teksten

Zakelijk schrijven: 44 tips

Zakelijk schrijven: 44 schrijftips voor ondernemers en ijzersterke tekst
juni 29, 2019

Als je een jongen was geweest…

Ik was 9 jaar. Mijn vader vertelde me over het bedrijf van zijn vader, mijn opa die ik nooit gekend heb. Samen hadden ze een grint- […]
juni 7, 2019

Een blog over bloggen

Over-mij-pagina, zo schrijf je die.
mei 10, 2019

Zo schrijf jij je onweerstaanbare over-mij-pagina

Over-mij-pagina, zo schrijf je die.